Fiecare dintre noi isi cauta drumul prin viata...la fel si eu
1. Oferiti stimulente angajatilor
Poate ca primul pas in inceperea unui blog de contabilitate este de a va angaja personalul. Un blog va necesita postari regulate, astfel incat continutul nou sa fie publicat continuu. Configurati un program rotativ, astfel incat fiecare persoana din companie sa aiba sansa de a publica o postare pe blog. Acest lucru va oferi angajatilor posibilitatea de a impartasi informatii despre dezvoltarea profesionala, de a scrie despre tendintele industriei si de a se stabili ca o autoritate de incredere in problemele legate de contabilitate.
Daca doriti sa faceti lucrurile interesante, oferiti stimulente. Puteti recompensa autorul articolului care primeste cele mai multe vizualizari in fiecare trimestru sau puteti premia pe cel care a reusit sa transforme cei mai multi cititori in clienti noi.
2. Mostre gratuite
Un blog de contabilitate ofera o modalitate de a alimenta relatiile cu potentialii clienti. Nu fiecare vizitator pentru prima data va fi pregatit sa-si creeze un cont cu dvs., dar este posibil sa se gandeasca la aceasta idee si sa se pregateasca sa angajeze un contabil. Oferirea de mostre gratuite este o modalitate excelenta de a va asigura ca va distingeti in mintea cititorului si de a-l face sa revina pe site-ul dvs.
Ganditi-va sa oferiti o evaluare gratuita sau o carte electronica care sa explice un concept financiar dificil. Orice esantion gratuit va functiona in favoarea dvs. si va va ajuta sa transformati clientii potentiali in clienti pe termen lung.
3. Aveti rabdare
Practicile moderne de marketing se concentreaza mai mult pe calitate decat pe cantitate. Nu exista nici un motiv sa atrageti 1.000 de vizitatori pe blogul dvs. de contabilitate, daca doar doi dintre vizitatorii dvs. sunt chiar interesati de la distanta de serviciile dvs. Cu Internetul, majoritatea companiilor concureaza la scara globala. Clientii au multe optiuni si poate dura ceva timp pentru a-i cuceri, mai ales cu atat de multi concurenti care concureaza pentru afacerea lor.
Adevarul este ca majoritatea clientilor va vor vizita probabil site-ul de zeci de ori inainte de a va contacta efectiv despre lucrul impreuna. Acest lucru inseamna ca trebuie sa continuati sa postati continut de calitate pe site-ul dvs. si sa faceti tot posibilul pentru a va asigura ca acestea continua sa va viziteze site-ul in timpul procesului de luare a deciziilor.
4. Raspunsuri
Cand cititorii si potentialii clienti va contacteaza, asigurati-va ca raspundeti cu promptitudine. Daca cineva adauga un comentariu la postarea dvs. de pe blog sau pune o intrebare prin intermediul retelelor de socializare, faceti-va timp pentru a oferi un raspuns amanuntit si specific, insista cei de la site-ul www.contabil-romania.ro.
Acesta este un mod excelent de a va conecta cu clientii si de a face compania dvs. sa para mai accesibila. Oamenilor le place sa vada ca exista cineva de cealalta parte a ecranului computerului care doreste sa interactioneze cu ei.
5. Personalizati ofertele
O alta modalitate excelenta de a va conecta cu cititorii si de a lua conceptul de mostre gratuite la un nivel complet nou este de a personaliza fiecare oferta pentru a satisface nevoile individuale. In loc sa faceti publicitate cu aceeasi oferta pe toate posturile de pe blogul dvs. de contabilitate, ar trebui sa luati in considerare crearea unei oferte gratuite, specifica subiectului acoperit in fiecare postare.
De exemplu, daca publicati un articol despre noi stimulente fiscale pentru companii, creati o oferta care se leaga direct de subiectul respectiv. Stiti deja ca oricine citeste articolul respectiv este interesat de subiectul tratat, ceea ce va ofera o perspectiva asupra intelegerii publicului dvs., deci de ce sa nu va cresteti sansele de a le atrage atentia oferind o mostra gratuita despre care stiti ca se adreseaza direct intereselor lor?